Tietosuojakäytäntö

Voimaantulopäivä: 2024-01-08 Päivitetty: 2024-01-08 Tämä tietosuojakäytäntö selittää EasySIGNin käytännöt, jotka koskevat niiden tietojen keräämistä ja käyttöä, joita keräämme, kun käytät niitä. https://www.easysign.com (palvelu"). Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan tietosuojaoikeutesi ja kuinka sinua suojataan tietosuojalakien mukaisesti. Käyttämällä palveluamme hyväksyt tietojesi keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Älä käytä tai käytä Palveluamme, jos et hyväksy tietojesi keräämistä ja käyttöä tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Tämä tietosuojakäytäntö on luotu avulla CookieScript Privacy Policy Generator. EasySIGN:llä on oikeus muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Tämä voi tapahtua ilman ennakkoilmoitusta. EasySIGN julkaisee tarkistetun tietosuojakäytännön osoitteessa https://www.easysign.com verkkosivusto

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö

Tiedot, joita keräämme

Kun käytät Palveluamme, sinua pyydetään antamaan meille henkilötietoja, joita käytetään yhteydenottoon tai sinuun tunnistamiseen. https://www.easysign.com kerää seuraavat tiedot:
  • Käyttötiedot
  • Nimi
  • Sähköposti
  • Matkapuhelinnumero
  • Maksutiedot
  • yritys osoite
Käyttötiedot sisältävät seuraavat:
  • Sivustoa käyttävien tietokoneiden IP-osoite
  • Verkkosivupyynnöt
  • Viittaa web-sivuille
  • Sivuille pääsyyn käytetty selain
  • Pääsyn aika ja päivämäärä

Kuinka keräämme tietoja

https://www.easysign.com collects and receives information from you in the following manner:
  • Kun täytät rekisteröintilomakkeen tai muuten lähetät henkilötietosi.
  • Kun olet vuorovaikutuksessa Palvelumme kanssa.
Tietojasi voidaan säilyttää raportointia tai kirjaamista varten soveltuvien lakien mukaisesti. Tietoja, jotka eivät tunnista sinua henkilökohtaisesti, voidaan säilyttää toistaiseksi.

Kuinka käytämme tietojasi

https://www.easysign.com may use your information for the following purposes:
  • Palvelumme tarjoaminen ja ylläpito, sekä seuraamme Palvelumme käyttöä.
  • Muihin tarkoituksiin. EasySIGN käyttää tietojasi tietojen analysointiin tunnistaakseen käyttötrendejä tai määrittääkseen markkinointikampanjoidemme tehokkuuden, kun se on järkevää. Käytämme tietojasi arvioidaksemme ja parantaaksemme palveluamme, tuotteitamme, palvelujamme ja markkinointitoimiamme.
  • Riitojen ratkaisu ja sivuston suojaus. Tietojasi käytetään oikeudellisen riidan yhteydessä Palveluihimme liittyvien ongelmien ratkaisemiseen.
  • Hallintotiedot. Henkilötietojasi käytetään osana verkkosivustomme hallintokäytäntöjen toimintaa.
  • Asiakkaiden tilausten hallinta. Sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroasi, sosiaalisen median profiileja ja muita käyttäjätilitietojasi käytetään Palvelumme kautta tehtyjen tilausten hallintaan.
  • Kokemusten ja asiakaspalautteiden kerääminen. Jos jaat suosittelun tai arvostelun kokemuksestasi Palvelumme käytöstä, se jaetaan tai muuten käytetään verkkosivustolla.
  • Markkinointi- ja myynninedistämisaloitteet. EasySIGN käyttää sinulta keräämiäsi epätarkkoja tietoja parantaakseen markkinointitoimiamme.
  • Ota yhteyttä sinuun. EasySIGN ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestillä tai muulla sähköisen viestinnän muodossa, joka liittyy toimintoihin, tuotteisiin, palveluihin tai tietoturvapäivityksiin, kun se on tarpeen tai järkevää.
  • Päivittääkseni sinua uutisia, yleistä tietoa, erikoistarjouksia, uusia palveluita ja tapahtumia.
 

Kolmannen osapuolen jakaminen

Kaikkien kolmansien osapuolien, joille jaamme tietojasi, on ilmoitettava, mihin tarkoitukseen ne aikovat käyttää tietojasi. Heidän tulee säilyttää tietojasi vain niin kauan kuin ne on ilmoitettu pyydettäessä tai vastaanottaessaan kyseisiä tietoja. Kolmannen osapuolen palveluntarjoaja ei saa kerätä, myydä tai käyttää henkilötietojasi, paitsi jos se on tarpeen määritetyn tarkoituksen toteuttamiseksi. Tietojasi voidaan jakaa kolmannelle osapuolelle seuraavista syistä:
  • Analyysitiedot. Tietosi voidaan jakaa online-analytiikkatyökalujen kanssa verkkosivuston liikenteen seuraamiseksi ja analysoimiseksi.
  • Maksujen käsittely- ja palautuspalvelut. Tietojasi käytetään maksujen käsittelyyn oston, hyvityksen tai muun vastaavan pyynnön yhteydessä.
  • Markkinointialoitteita. Tietojasi käytetään uutiskirjeiden luomiseen ja lähettämiseen, sähköpostimarkkinointiin, mainoksiin ja muuhun.
  • Kohdistettujen mainoskampanjoiden parantaminen. EasySIGN tekee yhteistyötä kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa parantaakseen kohdennettuja mainoskampanjoita.
  • Palvelumme parantaminen. Tietojasi voidaan jakaa kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa Palvelumme ja/tai vuorovaikutuksen parantamiseksi palveluntarjoajien kanssa.
Jos päätät antaa tällaisia ​​tietoja rekisteröinnin yhteydessä tai muuten, annat EasySIGNille luvan käyttää, jakaa ja tallentaa näitä tietoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tietosi voidaan paljastaa muista syistä, mukaan lukien:
  • Sovellettavien lakien, määräysten tai oikeuden määräysten noudattaminen.
  • Vastaaminen väitteisiin, että Palvelumme käyttö loukkaa kolmannen osapuolen oikeuksia.
  • Meidän kanssamme tekemiesi sopimusten täytäntöönpano, mukaan lukien tämä tietosuojakäytäntö.
 

Evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka vierailemasi verkkosivustot sijoittavat tietokoneellesi. Verkkosivustot käyttävät evästeitä auttaakseen käyttäjiä navigoimaan tehokkaasti ja suorittamaan tiettyjä toimintoja. Evästeet, jotka ovat välttämättömiä verkkosivuston moitteettoman toiminnan kannalta, ovat sallittuja ilman lupaasi. Kaikki muut evästeet on hyväksyttävä ennen kuin ne voidaan asettaa selaimeen.
  • Ehdottomasti tarvittavat evästeet. Ehdottoman välttämättömät evästeet mahdollistavat verkkosivuston ydintoiminnot, kuten sisäänkirjautumisen ja tilinhallinnan. Sivustoa ei voida käyttää oikein ilman ehdottoman välttämättömiä evästeitä.
  • Suorituskykytekstit. Suorituskykyevästeitä käytetään näkemään, kuinka vierailijat käyttävät verkkosivustoa, esim. analytiikkaevästeet. Näitä evästeitä ei voida käyttää suoraan tietyn vierailijan tunnistamiseen.
  • Evästeiden kohdistaminen. Kohdistusevästeitä käytetään vierailijoiden tunnistamiseen eri verkkosivustojen välillä, esim. sisältökumppanit, banneriverkostot. Yritykset voivat käyttää näitä evästeitä rakentaakseen profiilin vierailijoiden kiinnostuksen kohteista tai näyttääkseen asiaankuuluvia mainoksia muilla verkkosivustoilla.
  • Toiminta-evästeet. Toiminnallisuusevästeitä käytetään muistamaan sivustolla olevat vierailijatiedot, esim. kieli, aikavyöhyke, parannettu sisältö.
  • Luokittelemattomat evästeet. Luokittelemattomat evästeet ovat evästeitä, jotka eivät kuulu mihinkään muuhun luokkaan tai ovat luokitteluvaiheessa.

Turvallisuus

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää. https://www.easysign.com käyttää useita turvatoimenpiteitä estääkseen meille antamiesi tietojen väärinkäytön, katoamisen tai muuttamisen. Koska emme kuitenkaan voi taata meille antamiesi tietojen turvallisuutta, sinun on käytettävä palveluamme omalla vastuullasi. EasySIGN ei ole vastuussa kolmansien osapuolten ylläpitämien verkkosivustojen toiminnasta tai vuorovaikutuksestasi niiden kanssa. Kun poistut tältä verkkosivustolta, suosittelemme, että tarkistat muiden käyttämiesi verkkosivustojen tietosuojakäytännöt ja määrität näiden käytäntöjen asianmukaisuuden.  

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla:  
Nimi: EasySIGN
Osoite: Melkweg 5, 5527 CZ Hapert
Sähköposti: info@easysign.com
Verkkosivu: https://www.easysign.com

Kysymyksiä?

Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on yksityisyyttäsi tai sinusta keräämiämme tietoja koskevia kysymyksiä. Ottaa yhteyttä tukitiimimme.

Are you ready to make things EASY?